xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Rådgivning til patienter om eksperimentel behandling. Pjece

Pjecen indeholder information om, hvem der kan gøre brug af ordningen og hvordan man får rådgivning om eksperimentel behandling.

PJECER 29 JUN 2015

Pjecen indeholder information om, hvem der kan gøre brug af ordningen og hvordan man får rådgivning om eksperimentel behandling. 

Ordningen om eksperimentel behandling giver patienter med livstruende sygdomme mulighed for at få rådgivning om eksperimentel behandling. Man kalder behandlingen eksperimentel, når der ikke findes samme grad af videnskabelig dokumentation for, at behandlingen virker, som der findes ved en etableret behandling.

Pjecen henvender sig til patienter med livstruende sygdom og deres pårørende. Pjecen kan også anvendes af patientvejledere og andre der vil vide mere om muligheden for rådgivning. Pjecen er en opdatering af en tidligere version af pjecen. Den nye pjece tydeliggør,  at ordningen henvender sig til alle patienter med livstruende sygdomme.

Pjece: Rådgivning om eksperimentel behandling ved livstruende sygdomme

Se desuden

Til læger ved offentlige sygehuse: Vedrørende råd om eksperimentel behandling ved livstruende sygdom (september 2017)

Som et supplement til pjecen udsendes en kort beskrivelse af hvordan læger ved offentligt sygehus indsender en anmodning.