xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Webinar: Bliv klar til at tale med ældre om døden

Videnscenter for værdig ældrepleje inviterer dig til gratis at deltage online på vores første webinar om den værdige død.

  • Er du interesseret i at lære mere om, hvordan de nødvendige samtaler gavner, og hvilken vigtig betydning det har for borgeren og deres pårørende at få talt om en værdig død?
  • Synes du, det kan være svært at ”tage hul på” de svære og nødvendige samtaler med borgeren og de pårørende i deres sidste tid?
  • Kunne det være rart at høre om andres erfaringer og konkrete eksempler på, hvordan man arbejder systematisk med de nødvendige samtaler?

Så tilmeld dig vores webinar ”Bliv klar til at tale med ældre om døden”, som løber af stablen den 28. april fra kl. 13-14.30.

Glæd dig til at møde overlæge Ove Gaardboe og konsulent i plejeboligfunktionen i Aalborg Kommune Agnete Rasmussen, der begge er involveret i Dansk Selskab for Patientsikkerheds projekt ”Klar til samtalen”.

Ove Gaardboe vil fortælle om, hvorfor samtalerne om den sidste tid er nødvendige, og hvad samtalerne kan afklare. Derudover vil han have fokus på juraen i forhold til behandlingstestamente, behandlingsloft og overbehandling. Agnete Rasmusen kommer ind på, hvordan I konkret får talt med borgeren om den sidste tid og præsenterer gode systematiske eksempler fra sin egen praksis i Aalborg Kommune.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig som plejepersonale (faglært som ufaglært) eller leder i hjemmeplejen og på plejehjem. Vi opfordrer dog alle med interesse til at deltage.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig inden den 28. april 2023.

Tilmeld dig

Når vi har fået din tilmelding, modtager du en bekræftelsesmail, og senest dagen før modtager du linket til webinaret. Husk at skrive din mail korrekt, så du er sikker på at modtage den relevante information og link til arrangementet.

Har du spørgsmål til webinaret, så skriv til: vaerdighed@sst.dk.