xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kvalitet er noget, vi taler om

Sundhedsstyrelsen inviterer dig til at bruge en time på at reflektere over og udveksle erfaringer med fagfæller om arbejdet med kvalitet i fremtidens ældrepleje.

Der er enighed om, at god kvalitet i ældreplejen er vigtigt – men hvad er egentlig kvalitet, og hvordan kan vi arbejde med at sikre og udvikle kvaliteten? Særligt i denne tid hvor ældreplejen står over for store forandringer med nye organiseringsformer og en ny ældrelov med bærende værdier som selvbestemmelse, tillid og samspil, er det vigtigt, at kvalitet forbliver på dagsordenen, og at vi hele tiden er fælles om at sikre kvaliteten i det daglige arbejde.

Sundhedsstyrelsen inviterer derfor til en onlinesamtale, hvor du sammen med fagfæller kan drøfte og udveksle erfaringer om arbejdet med kvalitet på ældreområdet. Du får mulighed for at sætte ord på, hvad du er særligt optaget af – lige fra gode erfaringer med at styrke kvaliteten til, hvad der er uklart i denne forandringstid. Du får også mulighed for at lytte til andres refleksioner og erfaringer med at arbejde med kvalitet i ældreplejen.

Hvad får du ud af at deltage?

  • Du kommer til at indgå i en drøftelse og erfaringsudveksling om arbejdet med kvalitet på tværs af kommuner, private leverandører af ældrepleje og faglige ståsteder, og du får samtidig mulighed for at gøre Sundhedsstyrelsen klogere på, hvad du ser som vigtigt ift. arbejdet med kvalitet i ældreplejen.
  • Du får mulighed for at netværke med andre, der lige som dig er optaget af, hvordan man kan arbejde med kvalitet i ældreplejen.
  • Ved mødets afslutning får du et samtalekit, som du kan bruge til at igangsætte en samtale om kvalitet på din arbejdsplads.

Målgruppe

Arrangementet er for dig, der er optaget af arbejdet med at styrke kvaliteten i ældreplejen. Du kan fx være leder, konsulent eller medarbejder med opgaver i relation til kvalitet og udvikling i hjemmeplejen, på plejehjem eller centralt i en forvaltning eller organisation.

Tid og sted

Du kan vælge at deltage i én af tre onlinesamtaler, som afholdes:

  • den 26. november kl. 14-15
  • den 27. november kl. 9-10
  • den 28. november kl. 8-9

Samtalen afholdes på Teams. Link fremsendes et par dage inden arrangementet.

Tilmelding og fordeling af pladser

Det er gratis at deltage i en onlinesamtale, men vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser. Derfor forbeholder vi os ret til at afvise interesserede, der tilmelder sig, men ikke tilhører den primære målgruppe, eller at fordele pladserne, så flest mulige kommuner og private leverandører kan deltage.

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 19. november 2024.

Du kan tilmelde dig her:

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til onlinesamtalerne, er du velkommen til at kontakte projektleder Mine Sylow på mnsl@sst.dk.