xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Kom til konference om medicin til børn

Der er en række udfordringer ved at give medicin til børn. Derfor holder Sundhedsstyrelsen en konference om, hvordan vi i Danmark kan blive bedre til at behandle børn.

19 SEP 2022

Der mangler viden om medicinering af børn. Derfor er der ofte usikkerhed om, hvad der er den bedste behandling af børn. Desuden er der organisatoriske udfordringer med, hvem der skal overtage behandlingsansvaret for et barn, som er veldiagnosticeret, og hvor behandlingen skal fortsætte.

Derfor er det vigtigt, at erfaringer og viden deles på tværs, og at tværfagligheden bliver styrket.

På konferencen, der bliver holdt tirsdag den 8. november 2022, kan du høre om:

  • Hvordan vi kan øge kvaliteten af den medicinske behandling til børn
  • Hvilke udfordringer klinikerne står med, og hvordan de kan løses
  •  Hvilke mål og løsninger der kan være på, hvordan vi får mere viden og mere samarbejde på området

”Det er vigtigt, at vi får delt vores viden med hinanden. Vi skal samarbejde meget mere på tværs af både faggrupper og sektorer, hvis vi skal have en mulighed for at sikre børn en bedre behandling. Vi har allerede nationale anbefalinger og retningslinjer, der sætter rammer for medicinering af børn, men vi har brug for at samles og drøfte, hvad vi kan gøre bedre”, siger enhedschef i EBM Britta Tendal Jeppesen.

På konferencen får du et overblik over, hvad der er af viden om medicin til børn. Du får også en præsentation af aktuelle aktiviteter og projekter på området, og du kan være med til at diskutere, hvilke løsninger der skal være.

Se programmet her

Konferencen bliver holdt tirsdag den 8. november 2022, kl. 8.30-16.00 på Bella Sky Conference & Events, København. Det koster 600 kr. at deltage.

Tilmeld dig her

Målgruppen for konferencen er både patienter og pårørende, sundhedsprofessionelle, ledere og kvalitetsudviklere i sundhedsvæsenet samt politikere og organisationer, der interesser sig for medicingivning til børn.