xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Stormøde

IRF’s Stormøde er et årligt arrangement, som er åbent for alle. Hvert Stormøde har et lægemiddelfagligt tema, som diskuteres fra forskellige perspektiver.

Stormøderne sætter væsentlige lægemiddelfaglige dilemmaer til debat. På møderne kan du høre oplæg og paneldebatter, selv deltage i debatten, netværke og høre mere om vores arbejde.

Stormødet er åbent for alle, men vi forbeholder os retten til at prioritere sundhedsfaglige, patientforeninger, faglige organisationer og myndigheder.

Der blev ikke afholdt Stormøder i 2020 og 2021 på grund af covid-19-epidemien.

 

IRF’s Stormøde 2023

Onsdag d. 7. juni 2023

Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V

  • Udskældt eller rationelt? 
  • Beroligende lægemidler til angst- og urosymptomer hos voksne 
  • Melatonin til børn og unge

Vi skal i år blive klogere på rationel brug af beroligende medicin til voksne med nyopståede angst- og urosymptomer og melatonin til børn og unge. Hvordan hjælper vi bedst hver enkelt patient videre – farmakologisk eller non-farmakologisk?

Afsæt i mødet bliver vores nye og kommende anbefalinger på områderne, der er lavet i samarbejde med brede arbejdsgrupper. Dagen bliver en blanding af oplæg fra en række eksperter, paneldebat og mulighed for fordybelse i valgfrie emner i mindre grupper.

Kom og bidrag til en god debat med nye og gamle kollegaer, på tværs af fagligheder og organisationer – det bliver på ingen måde søvndyssende 😊

Målgruppe

IRF’s Stormøde er åbent for alle. Stormødet henvender sig dog særligt til sundhedsfaglige, patientforeninger, faglige organisationer og myndigheder. Årets tema er særligt tiltænkt læger og andet sundhedspersonale i almen praksis og i psykiatrien.

Vi forventer, at IRF’s Stormøde bliver godkendt som selvvalgt kursus, så de praktiserende læger kan søge om refusion fra Fonden for Almen Praksis, Efteruddannelsessekretariatet.

Program

Se det endelige program her


Tilmeldingen er åben

Tilmeld dig Stormødet her

Tilmeldingsfristen er forlænget til fredag d. 12. maj 2023.  

 

Opdateret 22 FEB 2023