xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Her kan du blive vaccineret

På kortet kan du se, hvor du kan blive vaccineret mod covid-19, influenza og pneumokoksygdom.

Hvor du kan blive vaccineret afhænger af, hvor i landet du bor. Du kan f.eks. blive vaccineret i et vaccinationscenter, hos nogle praktiserende læger og på nogle apoteker. Lokalt kan der også være andre muligheder, fx udkørende vaccination til og midlertidige vaccinationssteder.

Nogle steder kræver tidsbestilling direkte hos dem. Andre steder kan du møde op uden tidsbestilling. Det kan du se på kortet. 

På Danmarkskortet fremgår det også, hvilke vaccinationssteder, der tilbyder vaccination til 2-6 årige børn mod influenza.

Det er regionerne der er ansvarlige for vaccinationstilbuddene og for at sikre et tilgængeligt vaccinationstilbud til regionens borgere. Regionerne kan organisere deres vaccinationstilbud efter lokale behov og indgå aftaler med praktiserende læger og andre private aktører. Du kan læse mere om vaccinationstilbuddene i din region på din bopælsregions hjemmeside.

Din region kan også hjælpe dig med viden om vaccinationstilbud i dit nærområde, bestille tid i et vaccinationscenter eller til at ændre på din tidsbestilling.

Se telefonnr. på de regionale hotlines her

 
Opdateret 19 SEP 2022