xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Kurser i evidens baseret medicin – introduktion til GRADE-metoden

Sundhedsstyrelsen tilbyder kurser i evidensbaseret tilgang og GRADE-metoden til fagfolk og andre, der er involveret i udarbejdelsen af kliniske retningslinjer.

Sundhedsstyrelsen tilbyder jævnligt kurser om GRADE­­-metoden (­­Grading of Recommendations Assessment, Development and Evaluation), der anvendes i forbindelse med udarbejdelsen af kliniske retningslinjer og anbefalinger.

Kurset er et heldagskursus med fysisk fremmøde med en varighed af 5 timer. Kurset indeholder en introduktion til GRADE-metoden, samt praktiske øvelser i dele af GRADE-metoden, der kan anvendes i forbindelse med udarbejdelsen af kliniske anbefalinger og retningslinjer. Det er gratis at deltage.

Kurset er målrettet arbejdsgruppedeltagere i Sundhedsstyrelsens Nationale Kliniske Anbefalinger (NKA), men er åbent for alle som er interesserede i arbejdet med evidens baseret medicin og GRADE-metoden. Man bedes ved tilmeldingen oplyse hvilken NKA man deltager i/planlægger at deltage i. Såfremt der er ledige pladser, er andre interesserede velkomne til at deltage.

Kursusdage i 2022:      

Torsdag den 27. oktober kl. 9.30 - 15.00 i Sundhedsstyrelsen

Tirsdag den 29. november kl. 9.30 - 15.00 i Sundhedsstyrelsen

Endvidere tilbydes et online kursus af en varighed på 3 timer:

Torsdag den 3. november kl. 12.30 - 15.30

Henvendelse kan ske til NKRsekretariat@sst.dk hvis man ønsker at tilmelde sig et af de 3 kurser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 28 JAN 2020

Arrangementer