xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Hvordan vil du gerne have Månedsbladet Rationel Farmakoterapi? - hjælp os med at blive bedre

Du kan som læge eller anden fagperson med relevans for almen praksis være med til at forbedre og målrette formidlingen om lægemidler. Indsatser for Rationel Farmakoterapi (IRF) i Sundhedsstyrelsen undersøger, hvordan du foretrækker at modtage og læse Månedsbladet Rationel Farmakoterapi.

03 NOV 2023

Indsatser for Rationel Farmakoterapi (IRF) i Sundhedsstyrelsen arbejder for at fremme rationel brug af lægemidler i almen praksis – både i valget af lægemiddel, og når et fravalg er det bedste valg. For lidt over et år siden viste en analyse, at Månedsbladet Rationel Farmakoterapi er den mest populære kilde blandt praktiserende læger til at finde information om lægemidler fra Sundhedsstyrelsen. 

”Vi vil gerne nå så bredt som muligt ud med vores budskaber om rationel farmakoterapi til læger og andre fagpersoner med relevans for almen praksis. Derfor beder vi nu om input til, hvordan vi eventuelt bliver endnu bedre til at ramme dig med vores månedsblad, og vi håber, at mange vil bruge de ca. 2 minutter, det tager at besvare spørgeskemaet,” siger Simon Tarp fra IRF i Sundhedsstyrelsen.

Månedsbladet Rationel Farmakoterapi udkommer cirka seks gange årligt og sendes fysisk ud med Ugeskrift for Læger og online på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Hvis du er læge eller andet personale med interesse for almen praksis, vil vi sætte stor pris på din besvarelse af spørgeskemaet.

Det vil være muligt at besvare spørgeskemaet til og med fredag d. 15. december 2023.

Se spørgeskemaet